## Mrs. Hawes' 2nd Grade Schedule 2023-2024

Time	Subject			
9:15-9:25	Morning Routines (10 min)			
9:25-9:45	Morning Meeting (20 min)			
9:45-10:25	Math Core (40 min)			
10:25-10:35	Foundational Skills (Whole Group) (10 min) *95% Phonics			
10:35-11:05	MTSS (small group) (30 min)  *Review  *iReady  *phonics/enrichment  *writing/comprehension			
11:05-11:30	Foundational Skills (Whole Group) (25 min) *95% Phonics			
11:30-12:20	Lunch/Recess (50 min)			
12:20-12:55	Science/Social Studies (30 min)			
12:55- 1:25	Special (30 min) A. Library B. C. Art D. Music E. Gym			
1:25-2:55	ELA Core (Whole Group) (90 min) *Wit & Wisdom			
2:55-3:25	Math Groups/Math Support (30 min)			
3:25-3:30	Closing Routines/Closing Circle/Dismissal			